5.1.2013

Kuten saattaa huomata, uutisia ei enää päivitellä tälle palstalle, vaan uutisointi on siirtynyt Facebook-sivuille. Siellä siis viimeisimmät kuulumiset ja kuvat.

19.4.2011

Bändi on taas (?) yllätetty treenikämpällä käymisestä. Olisiko jotain uutta ja ihmeellistä luvassa? Sehän selviää tietysti tulemalla keikalle katsomaan ja kuulemaan. Pitkäperjantain kunniaksi kannattaa saapua vaikka katsastamaan uutukainen Tampereen Hullu Poro.

31.1.2011

Vuoden 2011 ensimmäinen kuukausi ehti jo hurahtaa loppuun lähes varkain. No, muutama keikkakin tammikuussa tuli tehtyä. Jos 19.1. ollut Tampereen Henry's Pub -keikka meni ohi, niin jo nyt kannattaa merkitä kalenteriin päivämäärä 28.7., koska silloin otetaan uusinta.

Bändi tulee tänä vuonna täysi-ikäiseksi, eli 18 vuotta kilahtaa mittariin. Sitä varmasti juhlitaan ainakin toukokuun lopun Pöheikön Pölläys -keikalla 27.5.

Joitain uusia virityksiä on kehitteillä ja niistä tiedotamme sekä täällä, että tietysti Facebook-sivuillamme. Kai olet jo käynyt siellä tykkäämässä?

find_us_on_facebook.jpg

 


2.12.2010 Unplugged-keikka

Bändi heitti ensimmäisen julkisen unplugged-keikan perjantaina 26.11. Ohjelmisto koostui samoista biiseistä kuin normaalikeikoillakin, mutta nyt niitä vedettiin siis hieman kevyempinä versioina akustisin kitaroin. Mukava meininki saa varmasti myös jatkoa.

Tässä näyte keikalta:

 

30.4.2010 Biisiäänestys on ratkennut

Kaikkien aikojen keikkabiisiäänestys on päättynyt ja äänet laskettu. Hajonta oli melkoista ja yhtä selvää voittajaa ei löytynyt. Kaksi biisiä jakavat kaikkien aikojen parhaan keikkabiisin tittelin ja ne ovat Hafanana ja Maantieltä Taloon. Kumpikin näistä keräsi 17 %:n äänisaaliin annetuista äänistä.

Myös mielenkiintoisia ehdotuksia tuli uusiksi biiseiksi yhtyeen ohjelmistoon. Näitä sulatellaan ja ihmetellään tulevaisuudessa. Mukana oli kyllä ihan varteenotettaviakin ehdotuksia.

Arvonnassa voittaneisiin otetaan yhteyttä. Kiitos kaikille osallistuneille!

24.4.2010

Kyllä, totta se on! Eilisellä Urjalan keikalla kuultiin uutta materiaalia keikkaohjelmistossa. Peräti kuusi biisiä sai ensiesityksensä bändin keikkasetissä. Kaikki ovat taattua Finnhits-laatua ja mukana on sekä käännösbiisejä sekä ihan kotimaista luomumusaakin. Yhden teoksen alkuperäinen nimi on "Avec les filles ja ne sais pas". Jos haluat kuulla, miten se menee kotimaisin sanoin, tule vaikka Ylöjärjen Pöheikön Pöllaykseen kuulemaan 29.5.

 

13.4.2010 Vippi löytyi!

Huh - yhtye huokaa helpotuksesta, sillä ulkomaankiertuemanageri Tahanto on löytynyt täysissä sielun- ja ruumiinvoimissa. Hän ilmoittautui itse yhtyeelle puhelimella viime viikonloppuna. Katoamisen syyksi paljastui se, että Tahanto oli suivaantunut monistusreissullaan siihen, että laivalta ei löytynyt kuin vanha venäläisvalmisteinen спорт- monistuskone. Tästä syystä mitta tuli täyteen ja Tahanto poistui uimalla rantaan ja edelleen kotiinsa saunan lämmitykseen. Siinä touhussa paloivat myös alkuperäiset nuotit, joten emme ehkä koskaan kuule kyseistä teosta.

17.3.2010

Nyt kuuluu Ylöjärven suunnalta kummia! Yhtyeen jäsenten on havaittu hipsivän Rantajätkät ry:n uutukaisen toimitalon treenikämppään harjoittelemaan uutta ohjelmistoa.

Voihan se olla, että kyseessä on uutisankka tai -pulu, mutta tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti. Kerromme yhtyeen harjoituksiin liittyvistä, mahdollisista näkö-, kuulo- ja hajuhavainnoista heti kun saamme lisätietoa asiasta.

13.2.2010 ETSINTÄKUULUTUS!tappi.jpg

Yhtyeemme ulkomaankiertuemanageri Vippi Tahanto on kadonnut! Viimeksi hänet nähtiin laivalla, ravintolassa, Tallinna-Helsinki -välillä, josta hän poistui monistamaan yhtyeelle nuotteja säveltämäänsä ja sanoittamaansa kappaleeseen Kupparin Ralli. Kadotessaan hänellä oli yllään vaaleanpunainen Terinit-tuulipuku, keinonahkainen vyölaukku, sekä jalassaan Hai-saappaat ja päässään Nikita-karvahattu. Kaikki havainnot Tahannon liikkeistä pyydetään toimittamaan yhtyeen sähköpostiin.

 

7.10.2009 Kaikkien aikojen keikkabiisiäänestys

Sivuillamme on käynnistynyt kaikkien aikojen Aimo Pamaus & Luodinkestävät Liivit -keikkabiisiäänestys. Voit siis antaa äänesi suosikkibiisillesi tai jopa ehdottaa uutta biisiä yhtyeen ohjelmistoon. Äänestyksen tulokset julkaistaan huhtikuussa 2010.

Äänestämään pääset TÄSTÄ!

 

15.8.2009latvianpoika.jpg

Yleisö sai jälleen nähdä kansainvälistä väriä yhtyeen riveissä Salon keikalla, kun kuuluisa latvialainen sessiorumpali Mjikubas Kaskasis vieraili keikalla tuuraajana. Latvianpoika on erittäin tunnettu kotimaassaan pirullisista kompeistaan. Kiitos vierailusta!

 

 

 

 

 

 

 

9.8.2009hinaus.jpg

Yhtye näytti eilen luotettavuutensa keikalle saapumisen suhteen viiden tähden veroisesti. Keikkamersun vesipumppu sanoi sopimuksensa irti matkalla Euran Sieravuoreen. Matka oli päättyä siihen, mutta muutaman puhelinsoiton jälkeen paikalla oli hinausauto ja eikun MB hinaukseen. Paikalle saavuttiin hinauksessa aplodien saattelemana ja keikkakin käynnistyi täysin aikataulussa!

 

 

 

11.3.2009

Taas on joku nimimerkin taakse kätkeytimaassaanyvä ystävämme (?) laittanut yhden keikkataltioinnin maailman kansojen ihmeteltäväksi tuonne "putkeen", katso ja hämmästy!
Kanteletta putkeen!

11.2.2009timo_vehmas.jpg

Bändissä on vuosien varrella vieraillut rumpalituuraajia melkoinen liuta. Isot kiitokset heille kaikille!

Viime viikonloppuna saavutettiin tässä suhteessa viidentoista tuuraajan rajapyykki. 15. tuuraajatakojan virkanimityksen saalisti Timo Vehmas.

Timo ymmärsi jutun juonen heti alkuunsa. Niinpä pukeutuminen oli tukkaa ja laseja myöten ihan viimeisen päälle!

 

 

19.1.2009

Uusi keikkavuosi on jälleen käynnistynyt, meidän kohdalla se on kuudestoista sellainen. Vuoden ensimmäinen veto tempaistiin menneenä viikonloppuna Helsinki-Tallinna-akselilla Eckerölinen M/S Nordlandialla. Meno oli yllättävän hyvää, ottaen huomioon, että alkuvuosi taitaa olla tuon yleisen bailauksen osalta aina hieman hiljaista. Laivan soundchekissä ohjelmistoon tupsahti yksi uusi biisi. Mikä se on, selviää  tietysti tulemalla keikalle kuuntelemaan!

15.12.2008mike.jpg

Tämän vuoden kahdella viimeisellä keikalla nähtiin mukana kansainvälistä väriä. Iso-Britannian Wavesista lähtöisin oleva huippurumpali Mike Burnbeatenarea vieraili Luodinkestävien Liivien kannuttelijana. Mike tunnetaan syvänä Suomen ja Koskenkorvan ystävänä. Meno oli mahtavaa niin yleisöllä, kuin yhtyeelläkin.

Kiitos Mike!

3.8.2008

Pienoinen kesäloma päättyi eilen Tampereen Kukkaisviikkojen Teltassa. Meno oli uskomaton, joten ISOT KIITOKSET kaikille paikalla olleille. Kuviakin siellä räpsittiin. Laittakaa tulemaan Aimon sähköpostiin, niin laitetaan muidenkin katseltaviksi.

9.6.2008

Meiju Suvas ja Aimo Pamaus & Luodinkestävät Liivit "Pure Mua" -bilekiertueelle.

Lue asiasta lisää täältä! 

13.4.2008

aimopamaus_tamperetalo.jpg

Eilen tapahtui sitten sekin ihme, että bändi esiintyi Tampere-talon isossa salissa. Sali oli lähes täysi Hempan Pumpun ystäviä ja heistä saimme me vieraatkin nauttia. Tunnelma oli lämmin ja hieno. Tarjoilimme konserttiyleisölle Maalaismaisema ja Las Palmas -kappaleet. Vieressä Petri Ahosen zoomaus yleisön joukosta.

Nokian Uutisten artikkeli aiheesta

6.2.2008

Nokialainen, vuonna 1978 perustettu kehitysvammaisten orkesteri Hempan Pumppu juhlii 30-vuotista taivaltaan konsertin merkeissä Tampere-talossa lauantaina 12.4.2008. Orkesteri toimii Nokialla, kehitysvammaisten toimintakeskus Hempankaaressa, jonne muuten Paula Koivuniemi lahjoitti puolet Iskelmä-Finlandia palkinnostaan vuonna 2006.

Konsertin esiintyviksi vieraiksi on kutsuttu Tomi Markkola, Markku Aro ja Aimo Pamaus & Luodinkestävät Liivit. Nyt on siis tilaisuus nähdä bändi Tampere-talon lavalla ja lipun ostamalla tuet tietysti kehitysvammaisten toimintaa. Sinne siis!

25.1.2008

Meille on kerrottu, että eräs Aimo Pamaus & Luodinkestävät Liivit -keikkataltiointi on päätynyt YouTuben arkistoon. No, näinhän se näkyy olevan:
Katso tästä Pamaus Tuubissa!

18.1.2008

Juhlavuosi on käynnistynyt ja sen kunniaksi tarjoilemme
ystävillemme uudistuneen kuva-albumin! Se löytyy sivun ylälaidan navigointipalkista kohdasta KUVAT.

Albumiin on myös lisätty paljon uusia kuvia vuosien varrelta ja lisää tulee jatkossa.

Katso ja ihastu!
 

Aimon päivänä 29.11.2007tero.gif

Vuoden 2007 keikat on tehty ja nyt on aika laittaa uutta latinkia piippuun.

Vuosi 2008 tulee olemaan juhlavuosi. Bändille kilahtaa 15 vuotta mittariin ja se tarkoittaa jotain.

Uudistuksia on luvassa niin ohjelmistoon kuin muihinkin bändiin liittyviin juttuihin.

Julkaisuakin on kyselty 15 vuotta - alkavatko synnytystuskat käydä sietämättömiksi - tuleeko lapsi vai...

Katsotaan!

Päivänsankari ite